webgardibama

webgardibama

webgardibama

webgardibama

خواص کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

خواص کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

کدو سبز به انگلیسی به معنی Zucchini | همه چیز درباره کدو سبز و فواید کدو سبز

خواص کدو سبز برای پوست
از رده سبزیجات بسیار مغذی و پرخاصیت است.کدو سبز حاوی ریبوفلاوین است که کمبود آن بر  کلاژن سازی تأثیر می گذارد. مصرف کدو سبز برای پوست بسیار مناسب است زیرا  کدو سبز، محتوای آب زیادی است و به همین دلیل، برای افزایش و بهبود سلامت پوست، بسیار فوق العاده است.

ویتامین C  موجود در کدو سبز، بخش مهمی از سنتز کلاژن را تشکیل می دهد که برای حفظ سلامت مفاصل، غضروف ها، پوست و رگ های خونی بسیار مهم است.

این ویتامین همچنین بدن را از آسیب سلولی محافظت می کند. علاوه بر کلاژن، ویتامین C  در تولید الاستین پوست کمک می کند که هر دو برای پوستی نرم و لطیف، ضروری هستند.

به غیر از ویتامین C، چندین ماده غذایی دیگر که به تشکیل کلاژن کمک می کنند، پتاسیم، زاکسنتین و فولات هستند که تمام این مواد مغذی در کدو سبز یافت می شود. به طور کلی، مصرف ویتامین C می تواند روند پیری را کند کرده و کلاژن باعث جوانسازی پوست شده و مانع از بروز چین و چروک می شود.

علاوه بر این، کدو سبز باعث آبرسانی به پوست شده و پوست را هیدراته می کند. بنابراین، با مصرف کدو سبز، می توانید پوستی لطیف وجوان داشته باشید.

خواص کدو سبز با ماست
کدو سبز از جمله سبزیجاتی است که به صورت پخته و یا خام استفاده می شود و به هر صورتی که مصرف شود، دارای خواص زیادی است. کدو سبز، علاوه بر بهبود بیماری دیابت، باعث سلامت پوست، بهبود بیماری های قلبی و کاهش پرفشاری خون می شود.

همچنین، مصرف کدو سبز با برخی مواد غذایی مانند ماست، سبب کاهش وزن برای افرادی است که دچاراضافه وزن شده اند. البته برای مصرف کدو سبز و ماست، بهتر است در زمان مناسب استفاده شود تا نتیجه بهتری داشته باشد.

سعی کنید کدو سبز را به تنهایی مصرف نکنید و آن را در کنار مواد غذایی دیگر قرار دهید تا از خواص بالای آن برخوردار شده و علاوه بر بهبود و سلامت کلی بدن،  به تناسب اندام برسید.

کدو سبز و ماست علاوه بر خاصیت لاغر کنندگی، باعث تنظیم قند خون هم می شود. بنابراین، از مصرف این سبزی پر خاصیت غافل نشوید و سعی کنید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ارزش غذایی کدو سبز
کالری : 17
کربوهیدرات : 3.1 گرم
قند : 2.5 گرم
چربی : 0.3 گرم
پروتئین : 1.2 گرم
فیبر : 1 گرم

مضرات کدو سبز

مصرف کدو سبز به کسانی که طبع سرد دارند و یا اینکه در مناطق سردسیر زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن برخی نکات توصیه نمی شود. کسانی که طبع سرد دارند باید حتما کدو سبز را به همراه مواد گرم مانند سیر ، فلفل و … مصرف کنند.

اگر کدو سبز را با مواد گرم مصرف کنید هیچ مشکلی در بدن شما ایجاد نمی کند اما اگر این نکات را رعایت نکنید مصرف کدو سبز به خاطر طبع سردش می تواند باعث مشکلاتی مثل سنگین شدن و درد معده و یا حتی نفخ شود.

با اینکه کدو سبز فواید فراوانی دارد اما مصرفش برای همه افراد مناسب نیست. مثلا اگر کسانی که دارای مشکلاتی مثل نفخ روده و یا درد در ناحیه معده هستند کدو سبز مصرف کنند ، باعث می شود که دچار بی حسی معده و روده شوند.

پیشنهاد: خواص گل کلم • خواص خربزه • خواص انار

خواص گل کلم

گل کلم,خواص گل کلم,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم در بارداری,مضرات گل کلم,خواص گل کلم سفید,خواص ترشی گل کلم,خواص گل کلم آب پز,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم برای کودکان,خواص گل کلم برای لاغری,خواص گل کلم چیست,نحوه مصرف گل کلم,طبع گل کلم,خواص برگ کلم,گیاه گل کلم

خواص گل کلم

گل کلم,خواص گل کلم,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم در بارداری,مضرات گل کلم,خواص گل کلم سفید,خواص ترشی گل کلم,خواص گل کلم آب پز,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم برای کودکان,خواص گل کلم برای لاغری,خواص گل کلم چیست,نحوه مصرف گل کلم,طبع گل کلم,خواص برگ کلم,گیاه گل کلم

گل کلم به انگلیسی به معنی Cauliflower |  همه چیز درباره گل کلم و فواید گل کلم

خواص گل کلم

طبع گل کلم از دیدگاه طب سنتی گرم و خشک است. گل کلم دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب و ضد چربی بوده، برخی از مهمترین خواص گل کلم عبارتند از:

کمک به تخفیف بیماری های روماتیسمی

مصرف گل کلم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین ث فراوان، از التهابات استخوانی مانند آرتروز جلوگیری می‌نمایند، همچنین وجود اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین K در این سبزی، به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمن که منجر به برخی بیماری‌ها مانند آرتریت و روماتیسم میشود، پیشگیری میکند.

پیشگیری از بیماری‌های قلبی

گل کلم دارای خواص آنتی اکسیدان و ماده ای به نام آلیسین است که برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و سکته مفید میباشد.

تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر

یکی از خواص گل کلم که به تازگی کشف شده است، خاصیت این سبزی در افزایش و تقویت ذهن و حافظه است. عصاره این سبزی حاوی موادی است که تأثیر آن‌ها مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

حفظ سلامت دستگاه گوارش

ترکیبی در گل کلم وجود دارد به نام گلوکورافین که می‌تواند از شکم و روده‌ها در برابر ابتلا به برخی بیماری‌های دستگاه گوارش، از جمله سرطان و زخم معده پیشگیری کند. همچنین از دیگر خواص گل کلم کمک به درمان و پیشگیری از یبوست است. گل کلم به دلیل دارا بودن فیبر فراوان به کاهش وزن نیز کمک میکند.

دفع سموم از کبد

یکی از خواص گل کلم خاصیت سم زدایی از بدن است. به طور کلی میتوان گفت مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی مواد سمی افزایش می‌دهد.

مفید برای دوران بارداری

گل کلم سرشار از انواع ویتامین های گروه ب و فولات است. این مواد برای رشد جنین و پیشگیری از نقایص دوران جنینی لازم و ضروری هستند، از این رو متخصصان تغذیه مصرف انواع کلم به ویژه گل کلم را به زنان باردار توصیه میکنند. همچنین کلسیم موجود در آن در شکل‌گیری استخوان‌های جنین و استحکام آنها در بزرگسالی نقش زیادی دارد.

پیشنهاد: خواص گوشت مرغ  • خواص پیاز • خواص اسفناج

خواص گوشت مرغ

گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ و خروس محلی,خواص گوشت مرغ محلی,خواص گوشت مرغ ماشینی,از خواص گوشت مرغ در حل جدول,از فواید گوشت مرغ در جدول,خواص گوشت مرغ مرندی,خواص گوشت مرغ برای کودکان,خواص گوشت مرغ شاخدار,خواص گوشت مرغ لاری,خواص گوشت مرغ مادر

خواص گوشت مرغ

گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ و خروس محلی,خواص گوشت مرغ محلی,خواص گوشت مرغ ماشینی,از خواص گوشت مرغ در حل جدول,از فواید گوشت مرغ در جدول,خواص گوشت مرغ مرندی,خواص گوشت مرغ برای کودکان,خواص گوشت مرغ شاخدار,خواص گوشت مرغ لاری,خواص گوشت مرغ مادر

گوشت مرغ به انگلیسی به معنی Chicken Meat |  همه چیز درباره گوشت مرغ و فواید گوشت مرغ

خواص گوشت مرغ
گوشت مرغ حاوی فسفر است و در ساختمان دندان‌ ها و استخوان‌ ها نیز نقش مفیدی دارد.

منبع خوب پروتئین:
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.
همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

مناسب برای عضله سازی:
مرغ منبع خوب پروتئین بدون چربیست، به این معنی که چربی پایینی دارد. پروتئین، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه داشته و باعث کاهش وزن می شود. در واقع هر 4 گرم گوشت مرغ به طور تمام و کمال، 86 درصد پروتئین توصیه شده در رژیم غذایی را تامین می‌کند.
همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.
پروتئین علاوه بر اینکه از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند در تقویت پوست و مو همچنین ترمیم بافت‌های ماهیچه‌ ای موثر است.

قوی کردن استخوان ها:
مرغ سرشار از مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر است، و به شما کمک می کند استخوان ها را سالم و قوی نگه دارید و همچنین شما را از پوکی استخوان دور می کند.

کاهش استرس:
مرغ وعده غذایی خوبی برای روزهای پراسترس است، چون حاوی تریپتوفان و ویتامین B5 است که هر دوی این ماده ها استرس را از بین برده و به طور طبیعی باعث بالا رفتن روحیه می شوند.

کاهش اختلالات خلقی در دوران قاعدگی:
مرغ سرشار از منیزیم است، این ماده معدنی به کنترل علائم و نوسانات خلقی قاعدگی کمک می کند.

افزایش سطح تستوسترون:
مرغ برای آقایان خیلی مفید است! آن سرشار از زینک است که تستوسترون را بالا برده و بهداشت باروری را بهبود می دهد.

تقویت سیستم ایمنی:
این گفته ی مادربزرگ ها که همیشه می گویند سوپ مرغ برایمان خوب است حقیقت دارد، تحقیقات نشان داده است این سوپ وقتی عفونت داشته باشید با آن مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

سلامت قلب:
مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی کمک می کند. همچنین گزینه سالم تری نسبت به گوشت قرمز است.

کاهش خطر بروز آرتروز:
ماده معدنی سلنیوم که به فراوانی در مرغ پیدا می شود، شانس گسترش آرتروز را کاهش می دهد. پس اگر نمی خواهید در زمان پیری به آرتروز مبتلا شوبد مرغ بخورید!

پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان:
مطالعات نشان می ‏دهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان حائز اهمیت است. البته دقت داشته باشید که دریافت رژیم های پُرپروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی خورد.

کمک به رشد کودکان:
مرغ برای بچه ها خیلی فایده دارد چون به رشد سالم آن ها کمک می کند.
مرغ سرشار از کلسیم و فسفر است که شما را از پوکی استخوان دور می کند.

مضرات گوشت مرغ

چربی زیاد و چاقی
یکی از زیان های مرغ این است که قسمت هایی از آن می تواند به خاطر چربی زیاد باعث چاقی شود. بال های سوخاری مرغ که خوردنش خیلی مرسوم شده است سرشار از کالری و چربی است و به عنوان پیش غذا مصرف می شود که این امر باعث می شود کالری دریافتی در یک وعده غذایی خیلی بالا باشد.

توجه داشته طبق نظر کارشناسان مصرف گردن مرغ هم به دلیل اینکه قابل شستشو نیست توصیه نمی شود. گردن مرغ محل عبور نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی است و به همین خاطر که شستشوی آن غیر ممکن است توصیه می شود مصرف نشود.

پیشنهاد:خواص عدس • خواص بامیه • خواص عناب

خواص عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملک,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

خواص عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملک,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

عدس به انگلیسی به معنی Lentil |  همه چیز درباره عدس و فواید عدس

خواص عدس 
1- عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

2- عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند .
3- عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیشتر از 15 گرم گوشت گاو است.
4- عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
5- عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می کنند.
6- عدسها همچنین حاوی 6 ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می باشند.
7ـ عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.
8ـ عدس، لعاب دار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتی های روده ای توصیه می شود.
9- عدس را در کنید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می کند .
10- برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید .
11- برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده عدس پخته را با سرکه میل کنید .
12- عدسها مثل دیگر حبوبات غنی از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب. فیبرهای قابل جذب،یک ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می کنند که سبب دفع صفرا (حاوی کلسترول ) می گردد و آن را به خارج از بدن می برد.
13- فیبر غیر قابل جذب عدس نیز نه تنها کمک به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست می کند بلکه کمک به جلوگیری از بیماری های گوارشی مانند سندرم روده ای تحریک پذیر و التهاب روده ای نیز می کند.
14- مصرف عدس در سلامتی قلب نقش به سزایی دارد. این نقش نه تنها به دلیل فیبرهای موجود در عدس بلکه بعلت مقادیر قابل ملاحظه ای از فولات ( Folate) و منیزم آن است.
15- عدس به شما انرژی برای سوزاندن می دهد در حالی که قندخون را تثبیت می کند. فیبر قابل جذب علاوه بر تأثیرات مفید روی سیستم گوارشی و قلب، به تنظیم مقدار قندخون نیز کمک می کند. اگر شما مقاومت به انسولین، کاهش قندخون یا دیابت دارید، گیاهان بُنشنی مثل عدس برای تنظیم قند خون مؤثر هستند که انرژی پایداری را باعث می شوند
16- آش عدس با روغن بادام برای دوران نقاهت بهترین غذاست.
17- مصرف عدس مخصوصاً برای خانمهایی که در سنین باروری و دوران بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند، ایده بسیار مناسبی است. فراموش نکنید که کمبود آهن باعث کم خونی می شود که برای مادر خوب نیست چون نوزاد بعد از بدنیا آمدن از شیر مادر تغذیه میکند
18- پماد در عدس با سرکه برای رفع ترک دست و پا که بعلت سرما عارض شده سودمند است .
19- عدس را می توان به عنوان مسهل هم مصرف کرد چون دارای لعاب زیادی است که در درمان ناراحتی های روده نیز موثر است .
20- عدس پخته را بعنوان مرهم برای زخم نیز می توان بکار برد .
21- آرد عدس بوداده تشنگی را قطع میکند ، معده را نیرو میبخشد صفرا را خاموش و هیجان خون را فرو مینشاند و حرارت را خاموش میکند.

خواص عدس در لاغری

مدیریت وزن
مطالعات انجام شده نشان می دهد که مصرف منظم عدس ها می تواند در کنترل وزن و افزایش سدیم موثر باشد.

سیستم عصبی سالم
اعتقاد بر این بود که مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی تاثیری بر عملکرد مغز ندارد. با این حال، تحقیقات بیشتر نشان می دهد که برای عملکرد مناسب مغز، ویتامین ها و مواد معدنی به همان اندازه مهم هستند. بر اساس تحقیق انجام شده توسط J.M. Bourre در بخش تغذیه نوروفارو در بیمارستان Fernand Widal در پاریس، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عدس ها برای عملکرد مغز مطلوب مفید هستند.

محتوای آهن بالا
عدس حاوی مقدار زیادی آهن است که بدن برای تولید هموگلوبین بهینه نیاز دارد. حدود 36٪ آهن از مقدار توصیه شده روزانه می تواند از خوردن 1 فنجان (200 گرم) عدس در روز تامین شود.

افزایش متابولیسم
عدس منبع خوبی از بسیاری از ویتامین ها، از جمله ویتامین B3 است که نقش مهمی در تقویت سیستم های گوارشی و عصبی دارد. ویتامین B3 دارای بسیاری از مزایای دیگر، از جمله کنترل کلسترول، کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر، آب مروارید، استئوآرتریت و دیابت است.

 

مضرات عدس
گرچه عدس برای سلامت شما مناسب است و بهترین جایگزین برای گوشت، مرغ و ماهی است، همچنین دارای معایبی هستند که شامل موارد زیر می شوند:

خطر سنگ کلیه: تحقیق انجام شده توسط Massey و همکاران در بخش علوم انسانی و تغذیه انسانی دانشگاه ایالتی واشنگتن نشان داد که برخی از عدس ها حاوی غلظت بالای ترکیبات اگزالات هستند. این ترکیبات اگزالات مسئول تشکیل سنگ کلیه هستنتد. بنابراین، افرادی که سنگ کلیه دارند باید از حبوبات و عدس دور باشند.

خطر بیماری های کلیه: مصرف بالای پروتئین دارای عوارض جانبی دیگری نیز می باشد. به طور متوسط، مقدار پروتئین مورد نیاز بدن ما 0.8 گرم در هر کیلوگرم وزن بدن است. مصرف پروتئین بیش از حد می تواند کلیه ها را از بین بردن پروتئین های بیش از حد در بدن تحت فشار قرار دهد. در بلند مدت، می تواند عملکرد کلیه را آسیب برساند.

شکل گیری گاز با توجه به تخمیر: بعد از ورود به دستگاه گوارش، عدس شروع به تخمیر و پس از آن گاز را آزاد می کند. این گازها می توانند مشکلاتی در سیستم گوارش ایجاد کنند.

پیشنهاد: خواص لوبیا قرمز • خواص انبه    خواص سیر

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز در طب سنتی,لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز چیست,خواص لوبیا قرمز برای کودکان,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز در بدنسازی,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز برای مو,خواص لوبیا قرمز در بارداری

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز در طب سنتی,لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز چیست,خواص لوبیا قرمز برای کودکان,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز در بدنسازی,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز برای مو,خواص لوبیا قرمز در بارداری

لوبیا قرمز به انگلیسی به معنی Kidney bean | همه چیز درباره لوبیا قرمز و فواید لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز 
طبع لوبیا قرمز گرم و تر است.‏ یکی از خواص لوبیا قرمز اینست که ادرار آور است و موجب افزایش ادرار می شود. همچنین برای درمان بیماریهای دستگاه ادراری مصرف لوبیا قرمز توصیه می شود. برای درمان سنگ کلیه لوبیا قرمز بخورید.

از خواص لوبیا قرمز اینست که سینه و ریه را نرم می‌کند و همچنین آب را از بدن خارج می‌سازد.‏ لوبیا قرمز مقوی قلب است.‏ باعث تحریک نیروی جنسی می گردد.

برای رفع بیماریهای قلبی از لوبیا قرمز استفاده کنید. لوبیا قرمز روده‌ها را تمیز می‌کند.‏ یکی دیگر از مهمترین خواص لوبیا قرمز کاهش فشار خون و درمان یبوست است.

برخی دیگر از خواص لوبیا قرمز
طبق بررسی های بدست امده مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر است.

لوبیا قرمز دارای سدیم پائین و پتاسیم بالا می باشد . افراد مبتلا به فشارخون و دیابتی ها میتوانند با خیالت راحت لوبیا قرمز بخورند.

مضرات لوبیا قرمز
لوبیا قرمز حاوی غلظت بالایی از ماده ای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. البته نگران نباشید زیرا با جوشاندن لوبیا قرمز به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد غلظت این ماده سمی کاهش می یابد و بی خطر می شود. ولی مصرف خام لوبیا قرمز به هیچ وجه توصیه نمی شود.

نحوه پخت لوبیا قرمز
لوبیا قرمز خشک را پاک کنید تا هیچ گونه آلوگی و سنگ ریزه ای نداشته باشید.

لوبیا ها را خوب بشویید و به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید. روز بعد لوبیا قرمز را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر فنجان لوبیا، 3 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعا بپزند تا خوب له شوند.

موارد مصرف لوبیا قرمز
لوبیا قرمز را برای تهیه خورش کرفس و خورش قورمه سبزی، خوراک لوبیا قرمز، سوپ و سالاد لوبیا قرمز، لوبیا قرمز پلو و ماکارونی با لوبیا قرمز استفاده می کنند.

ارزش غذایی لوبیا قرمز (100 گرم)
کالری : 333
چربی : 0.8 گرم
کربوهیدرات : 60 گرم
پروتئین : 24 گرم
فیبر : 25 گرم
قند : 2.2 گرم

پیشنهاد: خواص فلفل دلمه ای • خواص نخود فرنگی • خواص ذرت پخته • خواص سیب زمینی • خواص گردو